Informatie

Testdata-generator.nl biedt de unieke mogelijkheid je te voorzien van geldige en unieke testdata ter ondersteuning van het ontwikkelen en testen van applicaties. De generatoren generen on the fly persoonsgegevens, burgerservicenummers, iban’s creditcardgegevens en bruikbare mailadressen. In tegenstelling tot een aantal alternatieven richten wij ons puur op de Nederlandse markt en zijn we een gratis dienst.

Via de webinterface kan je snel enkele gegevens genereren die je ook kan downloaden als csv, json, xml of als vCard wanneer het persoonsgegevens betreft. Daarnaast hebben we ook een bulkgenerator waarmee je in één keer tot 100 datasets kan genereren. Omdat alles wordt gegenereerd, berekend en beredeneerd, betreft het altijd unieke, anonieme en valide testdata.

De website vind zijn oorsprong in in 2007, toen Erich Radstake de eerste versie lanceerde genaamd valideer-genereer.nl. Dat project had ook als doel makkelijk testdata te krijgen, maar was meer gericht op HRM applicaties. Nadat het project ten einde was, is eind 2015 de oude kern van valideer-genereer compleet gerebuild tot een nieuw en razendsnel testdata-generator-systeem.

Binnenkort zullen we ook onze api’s lanceren, waarmee je makkelijke onze generatoren kan integreren met je eigen systemen.

Erich Radstake

Erich Radstake
Director IT @ Takeaway.com

IT Strategy & Strategic Alignment | IoT | Queen fan since 1979 | F1 addict since 1993